TAG BØRNENE MED PÅ SPÆNDENDE EVENTYR BLANDT DRAGER OG HAVFRUER

Her venter eventyrlige, sjove og hyggelige udelivsstunder for hele børnefamilier, hvor børn og voksne kan drage ud på spændende Natureventyr, på hele seks børnevenlige gåruter i vores nordfynske natur.
Eventyrerne tager også udgangspunkt i de ting, som kan opleves under hver gåtur, hvilket gør at hvert område har sin helt eget unikke eventyr og til  hvert eventyr, inddrages alle i de spændende fortællinger og med sjove udfordringer der skal løses under eventyrets gåtur. Så her bliver det sjovt at lege detektiv og skattejager, hvor eventyrernes hovedpersoner skal hjælpes.

Hvordan virker Natureventyr:
Download appen, Natureventyr på din smartphone. Her finder du nemt vej, start og beskrivelse til de spændende fem eventyr.
Via kortet i appen bliver man ført fra kapitel til kapitel, og hvert eventyr inddrager børn til sjove udfordringer under fortællingerne.

Eventyrene her ved os på Nordfyn er helt gratis at bruge og kan bruges året rundt, og eventyrerne egner sig til børn på 3-9 år.


Find de spændende Natureventyr:


En morgen ligger byens borgmester i sin seng i Bogenses gamle by. Han venter på, at klokken fra rådhustårnet fortæller ham, at det er tid til at stå op. Det sker bare aldrig, for nogen har stjålet rådhusklokken. Heldigvis er multikunstneren og super-detektiven Finn de Ville indlogeret på byens hotel, og sammen med en lille dreng, drager han ud for at opklare mysteriet.

Parkering:
Skovvej 7b


Ved Bogenses Grønne Hjerte kan I opleve eventyret om den lille dreng, der tager på et stort eventyr, selvom han faktisk ikke rigtig tør. For hvad der starter som en uskyldig tissetår i åen udvikler sig til en redningsaktion, hvor en havfrue skal findes.

Parkering:
Marinavej
5400 Bogense


Ved Dallund Slot tager Rævinde Ulla og hendes ven, egernet Birk, jer med på et fantastisk eventyr, hvor en drage skal reddes fra herremanden Günther Didrik og hans Dragejægere.

Parkering:
Dallundvej 63
5471 Søndersø


I klitlandskabet Flyvesandet tager I med troldkvinden Sigrid på eventyr. Her er der fuld smæk på drager, magi, talende træer og overnaturlige væsener. Der er også skumle dragejægere på spil.

Parkering:
Flyvesandsvej
5450 Otterup


Fuglsang Strand
danner rammerne for eventyret om vores heltinde Talia, der får hjælp af en vis mand og et egern i sit forsøg på at finde heksen, der skal hjælpe hende med opskriften på verdens stærkeste tallerken.

Parkering:
Fuglsangsvej
5450 Otterup


Ved Otterup Byskov er Ræv Ingolf og blåmejsen Poul oppe imod Trolde-banditten og hans slæng, så det bliver ikke let at redde fuglekongen! Undervejs møder Ræv Ingolf både trolde og trækæmper. Der skal tænkes hurtigt, hvis Fuglekongen skal reddes.

Parkering:
Otterup Mose
5450 Otterup