Er du vild med den nordfynske natur?

Så er det måske dig, der skal være en af Nordfyns friluftsambassadører. Hvis du har lyst til at dele dine udeoplevelser på Nordfyn, så glæder vi os til at høre fra dig.

Den 21. oktober, kl. 16.00-17.00 inviterer vi jer til fyraftensmøde, på Otterup Rådhus, hvor I kan høre mere om, hvordan vi sammen kan skabe den bedste friluftskommune for jer og kommende nordfynboere (tilmelding senest den 16. oktober på, herasm@nordfynskommune.dk. Efter tilmelding følger der nærmere information).

Hvem er det, vi leder efter?
Måske tager du familien med ud i det fri i weekenden, eller har fundet dit helt eget magiske sted i naturen. Måske dyrker du mindfulness i skoven, er spejderleder, løber eller cyklist. Eller måske surfer, sejler eller padler du langs kysten.

Vi søger alt fra naturformidlere og vandreguider til lystfiskere og jægere. Og ikke mindst søger vi dig, der vil være med til at skabe endnu bedre rammer for det gode liv under åben himmel på Nordfyn.

Hvorfor gør vi det?
Vi vil være Danmarks bedste friluftskommune og har derfor netop taget hul på kampagnen Fri.Luft.Liv, der vil forme Nordfyns Kommune fremadrettet. Sammen kan vi vise hinanden og kommende nordfynboere de gode friluftsmuligheder, vi har på Nordfyn.

Mange måder at være med på
Der er mange måder, du kan bidrage på. Det kan være, at du har en god idé til aktiviteter og events. Eller til nye friluftstiltag i kommunen. Måske vil du gerne dele dine udeoplevelser med os. Eller måske deler du allerede din interesse på sociale medier og har lyst til at nå længere ud.

Vil du høre mere?
Brænder du for friluftslivet på Nordfyn, og vil du høre mere om rollen som friluftsambassadør, kan du kontakte projektleder Henrietta Rasmussen på herasm@nordfynskommune.dk eller mobil 24 79 94 86.

Følg med på vores Facebook sider