Bliv friluftsambassadør for Danmarks bedste friluftskommune

Har du friluftsliv på hjernen?
Så er det måske dig, der skal være en af Nordfyns friluftsambassadører.
Her er plads til dig, der har en særlig interesse og erfaring ude i det fri – og som har lyst til at fortælle om den.

Måske dyrker du mindfulness i skoven, er spejderleder eller orienteringsløber. Eller måske surfer, sejler eller padler du langs kysten. Vi søger alt fra naturformidlere og vandreguider til lystfiskere og jægere. Til dig, der bare elsker at tage familien med udenfor lørdag formiddag.

Hvorfor gør vi det?
Vi vil være Danmarks bedste friluftskommune, og Nordfyn Kommunes brandingkampagne Fri.Luft.Liv er netop gået i luften. Med din hjælp kan vi sammen bygge fortællingen om kommunen op og stolt vise omverdenen de gode friluftsmuligheder, vi har på Nordfyn. Du kan fortælle lidt om din interesse og dermed være med til at tiltrække flere borgere til kommunen – og til det gode liv ude under åben himmel.

Mange måder at være med på
Der er mange måder, du kan bidrage på – alt efter smag og behag.

Måske kan du give os gode input og ideer til planlægning og eksekvering af aktiviteter, arrangementer og events for både andre borgere i kommunen og potentielle tilflyttere. Måske kan vi interviewe dig. Eller måske deler du allerede din interesse på sociale medier og har lyst til at nå længere ud. Sammen kan vi være et talerør, der viser Nordfyn frem fra sine fornemste sider.

Vil du høre mere?
Brænder du for friluftslivet på Nordfyn, og vil du høre mere om rollen som friluftsambassadør, kan du kontakte projektleder Henrietta Rasmussen på herasm@nordfynskommune.dk eller mobil 24 79 94 86 eller til vores samarbejdspartner fra Publico Kommunikation Liv Andersen på liv@publico.dk eller mobil 61 79 86 89.