Motion og Fodbold Fitness på Nordfyn

 

Nordfyns Kommune satser sundt.

Nordfyns Kommune satser sundt og indgik i 2016 et samarbejde med DBU. Siden Nordfyns Kommune indgik i velfærdsalliancen med DBU Fyn, har aftalen ført en lang række konkrete initiativer med sig – blandt andet om etableringen af Fodbold Fitness, som er en sund og sjov måde at få motion på i hverdagen.

 

Initiativerne har været med til at løfte fodbolden og sundheden i Nordfyns Kommune.

 

Hvad er Fodbold Fitness?

Motion og sundhed behøver ikke være kedeligt. Tværtimod!
Fodbold Fitness er sjovt, sundt og socialt for alle. Øg din sundhed og livskvalitet mens du har det sjovt sammen med andre.

 

DBU har udviklet konceptet Fodbold Fitness, som i daglig tale også kaldes ”Motionsfodbold” eller ”Motionsfodbold for sjov”. Fodbold Fitness er en motionsform, som kombinerer de bedste elementer fra både fodbold og fitness.

 

Konceptet er enkelt, og sportsgrenen forsøger at tage det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitness-sportens fleksibilitet.

 

Den nye sportsgren henvender sig til alle, uanset alder, køn og træningsniveau. Fodbold Fitness handler om at have det sjovt, skabe relationer og være social, samtidig med at man får motion og styrker sin sundhed.

 

Masser af motion

Samarbejdet mellem Nordfyns Kommune og DBU Fyn er lavet med henblik på at teste, om motionsfodbold kan bidrage til at skabe og fastholde en sundere livsstil blandt voksne med kroniske lidelser – og samtidig åbne fodboldklubber for nye målgrupper.

 

Praktiske oplysninger

Fodbold Fitness foregår i øjeblikket i fire klubber: Skamby BKOtterup B&IK, Bogense GF og Skeby GF.

 

Find flere oplysninger om tilmelding og kontakt på klubbernes hjemmesider.

 

Du kan også læse mere om Nordfyns mange andre fritidsmuligheder her.