Velkommen til Nordfyn Fri. Luft. Liv.

Nordfyn vil være Danmarks bedste friluftskommune for familier og vi har de tre hovedingredienser til det gode familieliv, Fri. Luft. Liv.


FRI

Følelsen af frihed er inden for rækkevidde her på Nordfyn.Frihed til at leve et liv med højt til himlen og kort til kysten. Hvor bylarm er udskiftet med bølgers behagelige brusen og fuglefløjt i skovbrynet. Fri for byens stress og jag.
På Nordfyn gør vi noget ekstraordinært for friluftslivet. Vi vil have færre klodser og flere haletudser i daginstitutionerne. Vi rykker klasseværelset udenfor – nu med landmænd og lystfiskere bag katederet. Og tager på svampejagt med gangstativ og støttestok.
For vores ambition er at få flere med ud i det fri. Fordi det er sundt. Fordi det er smukt. Men mest fordi det er dejligt.


LUFT

Nordfyn er som skabt til dig, der vil have luft til mere. Luft til hjernen og til tæerne. Luft til at købe drømmeboligen i smukke omgivelser, hvor dine børn kan vokse op i fred og ro.
I Danmarks bedste friluftskommune er naturen det dejligste, vi har. Marker, parker, skov og eng. Øer, søer og Fyns længste kystlinje. På toppen af Fyn er du altid tæt på vilde eller stille friluftsoplevelser, fra rå adventures på havet til små opdagelser i buskadset.
Vi rykker naturen tættere på dig med trygge stier, skilte og grønne fodspor. Så du har let adgang til bynære friluftsstationer, overnatning i shelters og en fantastisk udsigt fra fugletårnene på Gyldensteen Strand.


LIV

At være danmarksmester i friluftsliv forpligter. Det er noget, vi skal lykkes med i fællesskab. I byerne, foreninger og i erhvervslivet.
Måske forelsker du dig i Nordfyn, fordi vi har byggegrunde med enestående beliggenhed til attraktive priser. Måske fordi du får omgivelserne til et liv med mening midt i naturen. Måske fordi der aldrig er mere end 30 minutter til nærmeste storby. Måske er det hele pakken. Vi vil så gerne dele det med dig.

FRI. LUFT. LIV. er en brandingindsats, der er skabt i fællesskab med vores
borgere.
Sammen vil vi fortælle og synliggøre, hvad der gør Nordfyn til
noget helt særligt som en attraktiv friluftskommune.
Du kan læse mere om branding- og bosætningsstrategien her.