Kristina fandt den perfekte byggegrund i Otterup

 

Mød Kristina og hendes familie

Kristina er frisør, og ejer en salon i Otterup. Hun og hendes mand flyttede fra Odense til Otterup i 2015. Her købte de en byggegrund, og byggede en villa.

 

”Vi ville gerne bygge vores eget hus. Og her kunne man få så meget mere for sine penge, end man kan i Odense. Byggegrundene her koster nærmest det halve af, hvad de gør inde i byen. Så synes jeg, at vi har det hele her i Otterup. Tæt på strand, natur og et godt lokalt miljø,” fortæller Kristina.

 

Udover de billige byggegrunde, var det også den gode infrastruktur, der trak familien til Nordfyn.

 

”Min mand arbejder i Odense, men den gode infrastruktur gør, at der er gode og nemme muligheder for at komme til og fra Odense – især efter at vi har fået Odinsbroen. Så afstanden til hans arbejde tager den samme tid, som da vi boede i Odense,” siger Kristina.

 

Kristina og hendes familie bruger det lokale foreningsliv flittigt, og har fundet gode muligheder for at dyrke deres fritidsinteresser.

 

”Jeg selv elsker at løbe i naturen, og min mand er fodboldtræner i den lokale boldklub for vores søns hold. Der er mange muligheder for at dyrke ens fritidsinteresser her. Hvad end man vil gå til fodbold, håndbold, tennis eller karate, så er der mulighed for det i Otterup,” fortæller Kristina, som ser mange andre fordele ved at bo på Nordfyn.

 

”Her findes et godt fællesskab. Vi har gode naboer, og der er gode relationer til vores børns klasse, børnehave, forældre og så videre. Vi har et godt netværk her,” siger Kristina, som også er glad for lokalområdet og dets indkøbsmuligheder.

 

”Vi har en dejlig natur omkring os. Og kun 5 minutter herfra har vi en skøn strand. Otterup har også rigtig gode indkøbsmuligheder. Vi har gode butikker, og har alt det tæt på, som man skal bruge i hverdagen,” understreger Kristina.

 


 

Thomas og familien købte byggegrund i Otterup

 

Mød Thomas og hans familie

Thomas er en driftig herre. Han engagerer sig i lokalsamfundet, hvor han blandt andet er fodboldtræner og med i klubbens hovedbestyrelse. Da han og Vivi tilbage i slutningen af 90’erne var på udkig efter et sted, hvor de kunne se sig selv bo i mange år, faldt valget på Otterup – fordi her er alt, hvad familien har brug for.

 

“Der er en entrepreneurship-ånd i Otterup. Når nogle får en idé, er der ikke langt fra tanke til handling. Lokalsamfundet er drevet af ihærdige ildsjæle, der ikke sidder på hænderne, men får drømme realiseret. Det er et helt unikt engagement, der smitter af på byen og som virkelig kan mærkes. Det er en følelse af, at vi virkelig vil hinanden.”

 

Huset, Thomas og Vivi bor i, byggede de selv. De købte en billig byggegrund med en god beliggenhed for det halve af, hvad de skulle give for en byggegrund i Odense Kommune.

 

“Vi valgte Otterup på grund af nærhedsprincippet. Vi er tæt på skole, gode handelsmuligheder, særpræget natur, varieret foreningsliv, gode kollektive forbindelser og stisystemer. Dertil kommer en velfungerende by-infrastruktur, billig fjernvarme og ikke mindst nærheden til Odense, som jo kun ligger 20 minutters kørsel fra Otterup,” siger Thomas Drue.

 


Du kan selv udforske alle Otterups muligheder her og møde flere nye nordfynske naboer her

 

Du kan finde byggegrunde til salg på Nordfyn her