Jette og Kenneth i Bogense

Mød den aktive Jette

 

Jette flyttede til Bogense på Nordfyn i 2014. Hun er født og opvokset i Sønderjylland, hvor hun også har boet, indtil hun rykkede til Bogense. Det gjorde hun for at bo med fynboen Kenneth. De bor nu i et bevaringsværdigt byhus midt i byen, med kirken og vandet som nærmeste nabo.

 

“Vi var helt enige om, at det var mig, der skulle flytte til Nordfyn og ikke Kenneth, der skulle den anden vej. Jeg var jo kommet hos ham i Bogense i nogle år, og jeg forelskede mig straks i området,” fortæller Jette Sten Hansen.

 

Byhus blev drømmehuset

“Vi endte med at købe drømmehuset midt i Bogense – det er vores perle. Vi tog ud og kiggede på et byhus, da det var kommet til salg, og vi faldt pladask for det. Her var simpelthen så smukt, og vi kunne kombinere vand, natur og by. Nu er vi så gået i gang med at restaurere byhuset. Så kan vi få det præcis, som vi gerne vil have det.”

 

Jette er blevet taget rigtig godt imod i Bogense, men hun har også selv gjort en aktiv indsats for at møde de lokale og engagere sig.

 

“Jeg meldte mig med det samme ind i havkajakklubben og løbeklubben. Jeg danser squaredance, synger i kor og har meldt mig ind i vores gadeforening,” siger Jette, som understreger glæden ved at bo i Bogense:

 

“Da jeg flyttede hertil, havde vi to biler. Det har vi ikke længere – det er ikke nødvendigt. Vi bor i gå- og cykelafstand til alt, hvad vi har brug for. Jeg nyder den ro, jeg kan finde her året rundt, både de mere stille vintermåneder og sommerperioden, hvor byen præges af turister og liv.”

 

 

Du kan selv udforske alle Bogenses muligheder her og møde flere nye nordfynske naboer her.