Byer på Nordfyn

Nordfyn har mange hyggelige byer og charmerende landsbyer.
De tre største byer er Bogense, Otterup, Søndersø, Morud og Veflinge.
Fælles for de fem byer er, at de har masser at byde på.

Morud betragtes som den nordfynske guldkyst og er vokset kraftigt det sidste årti og i Veflinge kan du nyde naturens ro og samtidig have kort afstand til motorvejen.

Bevæger man sig ud på de små snoede veje, hvor du er endnu tættere på naturen, passerer man nogle af Fyns hyggeligste landsbyer.
Her er sammenholdet og fællesskabet i højsædet. Tørresø, Bredbjerg, Gamby eller Klintebjerg – uanset hvilken af de 21 mindre byer, du besøger på Nordfyn, vil du opleve Fri. Luft. Liv.

Der er mange muligheder for at bosætte sig på Nordfyn -uanset om du ønsker at bygge selv, finde roen i et gammelt charmerende byhus eller indtage de åbne vidder omkring en landejendom – så har Nordfyn noget for dig og så finder du samtidigt attraktive kvadratmeterpriser.

Vi kan kun anbefale dig at udforske byerne på Nordfyn -måske finder du den by, der lige netop passer dig!

Relevante links

App’en MINLANDSBY giver lokalområderne på Nordfyn mulighed for at synliggøre sig, dele nyheder, koordinere events og fortælle om, hvilke foreninger, der er i området.

Som borger på Nordfyn kan du oprette dig som bruger og deltage aktivt i at synliggøre din forening eller dit lokalområde.
Du kan downloade app’en gratis.