Er du vild med den nordfynske natur?

Hvis du har lyst til at dele dine udeoplevelser på Nordfyn, så er det måske dig, der skal være en af Nordfyns ambassadører.

 

Hvem er det, vi leder efter?
Måske tager du familien med ud i det fri i weekenden, eller har fundet dit helt eget magiske sted i naturen. Måske dyrker du mindfulness i skoven, er spejderleder, løber eller cyklist. Eller måske surfer, sejler eller padler du langs kysten.

Vi søger alt fra naturformidlere og vandreguider til lystfiskere og jægere. Og ikke mindst søger vi dig, der vil være med til at skabe endnu bedre rammer for det gode liv under åben himmel på Nordfyn.

Mange måder at være med på
Der er mange måder, du kan bidrage på. Det kan være, at du har en god idé til aktiviteter og events. Eller til nye friluftstiltag i kommunen. Måske vil du gerne dele dine udeoplevelser med os. Eller måske deler du allerede din interesse på sociale medier og har lyst til at nå længere ud.

Hvorfor gør vi det?
Vi vil være Danmarks bedste friluftskommune og arbejder derfor med indsatsen Fri.Luft.Liv, der vil forme Nordfyns Kommune fremadrettet. Sammen kan vi vise hinanden og kommende nordfynboere de gode friluftsmuligheder, vi har på Nordfyn.

Vil du høre mere?
Brænder du for udelivet og naturen på Nordfyn, og vil du høre mere om rollen som ambassadør, kan du kontakte os på friluftliv@nordfynskommune.dk eller mobil 24 79 94 86.

Mød vores ambassadører
Her kan du også møde nogle af vores ambassadører.

På vores Instagramside lægger vi løbende ambassadørportrætter op.